Iscjeljivanje

 

Energetska medicina (tj. alternativna, komplementarna, holistička), učinkovita za poboljšanje zdravlja ljudi isto je tako uspješna (često i uspješnija) u iscjeljivanju životinja.

U razvijenim zapadnim zemljama uobičajeno se koristi paralelno s klasičnim veterinarskim liječenjem. Kroz 20 godina rada i iskustva u iscjeljivanju kućnih ljubimaca i mnogih drugih životinja u prirodi, razvila sam svoj vlastiti jedinstven i moćan sustav iscjeljivanja u kojem se terapija prilagođava svakoj životinji individualno. Kombinirajući drevna znanja iscjeljivanja Psihokibernetike Esena (psihokirurgije tj. energetsko-frekvencijske kirurgije), reikija (reiki majstor), kristaloterapije, bioenergije, energetskih masaža, akupunkture bez iglica, te osobno spravljenih biljnih preparata, moguće je vrlo učinkovito raditi sva akutna i kronična oboljenja.
Tako je moguće tretirati bolesti svih organa probavnog sustava, srca i krvotoka, živaca, mišića, kostiju i zglobova, kralježnice, bolesti organa za mokrenje, spolnih organa, neuroloških poremećaja, bolesti kože, uha, oka, itd. Odlični rezultati postignuti su i u tretiranju autoimunih bolesti, malignih oboljenja (karcinoma, leukemije, itd), epilepsija, alergija, otrovanja, piroplazmoza i drugih zaraznih bolesti.
Također, tretmanima se priprema i osnažuje oslabljeni organizam prije operativnog zahvata, te eliminiraju moguće posljedice i ubrzava oporavak nakon zahvata.
Ublažavaju se bolovi svih vrsta, podiže imuno sustav, znatno se usporava proces starenja, te se uspostavlja cjelovito stanje zdravlja i vitalnosti u skladu s holističkim principima liječenja.
Negativna emocionalna stanja životinja poput straha, agresije ili tuge također je moguće znatno ublažiti energetskim tretmanima.
Iskustvo je pokazalo da se najbolji i najbrži rezultati postižu kada se terapija radi u domu ljubimca, tamo gdje se životinja osjeća mirno i sigurno u svom poznatom životnom prostoru i okruženju. Dodatni benefit ovakve terapije je što aplicirana iscjeljujuća energija tijekom tretmana na taj način ostaje u prostoru, te ga samim time pročišćava i vitalizira. Često i sami vlasnici osjete dotok energije.
A sve navedeno, s potpuno istim efektom i rezultatima dogadja se prilikom rada na daljinu i to je ujedno najčešći i najpraktičniji način rada. Veliki broj bolesnih životinja živi izvan Zagreba i Hrvatske (naročito konji), ili su ljubimci s vlasnicima na putu izvan Zagreba, ili pak borave na liječenju u veterinarskim klinikama ili ambulantama, tako da u iscjeljujućem, energetskom smislu radom na daljinu nitko nije nimalo zakinut.
Direktan kontakt obavezan je ukoliko je potrebno raditi energetsku masažu, najčešće zbog problema koštano- mišićnog sustava.
Također, i zdravim ali starijim ljubimcima korisno je povremeno napraviti sveobuhvatnu i temeljitu terapiju kako bi se usporio proces starenja, detoksicirao i revitalizirao organizam na svim razinama (fizičkoj, psihičkoj i emocionalnoj), a sve s ciljem da kroz svoje 'penzionerske' godine prolaze što bezbolnije, vitalnije i veselije. Energetski tretmani ugodni su i bezbolni, životinje ih vole i odlično reagiraju na terapiju, a u kombinaciji s veterinarskim liječenjem postižu se najbolji i najbrži rezultati. Važno je naglasiti - bez ikakvih štetnih nuspojava i kontraindikacija.
Kroz dugogodišnje bogato iskustvo u iscjeljivanju pasa, mačaka, konja, majmunčića, afričkih tvorića, kunića, zamoraca, ptica i drugih vrsta životinja, često se pomoglo i spasio se život i onda kada je klasičan način liječenja iscrpio sve svoje mogućnosti, te više nije davao željene rezultate.
U cilju što uspješnije pomoći kućnim ljubimcima uspostavila sam odličnu suradnju s nekim veterinarima u Zagrebu, nakon što su se uvjerili u učinkovitost energetske medicine na svojim pacijentima.

Dubravka Kordić
Licencirani terapeut energetske medicine za životinje
Certifikat za terapeutsku djelatnost izdan od
Hrvatskog udruženja za prirodnu, energetsku i duhovnu medicinu, HUPED, Zagreb, Kosirnikova 80
www.huped.hr